Denne websideopsætning, er fra 2009 da jeg ansatte René Gade (Alternativet og nu Lykkepartiet) som arbejdede som tekstforfatter for kommunikationspartiet.dk.
 
Desvære forstod René ikke hvem jeg var. Ydermere forsøgte tekstforfatteren at komme med et andet look til min webside med denne tekst. Dette er websiden som den er opsat fra tekstforfatters side en webside og tekst jeg aldrig har brugt officielt.
 
Roug designs hovedside kan forefindes på www.r-design.dk
 

Bildesign & Båddesign

”Design, er da noget der kan startes!”

Jeg har en veludviklet passion for både biler og både. Derfor tilbyder jeg design, konceptualisering og rådgivning på alle niveauer indenfor bildesign, formgivning og styling af såvel biler, både og lastbiler.

Volkswagen og roug design

Jeg har deltaget i designprocessen af VWs biler til det sydafrikanske marked. Eksempelvis baglygterne til VW’s mest solgte bil i Sydafrika.

Konceptdesign og luksusindretning til VWs internationale marked. Opgaven bestod i at vise i Photoshop, hvordan et udvalg af afrikanske lædertyper kunne anvendes i interiøret.

En passion skal ikke bare være noget, man kun taler og skriver om, så jeg har stiftet foreningen Danske bildesignere. Et netværk af bildesignere, der samarbejder og erfaringsudveksler på tværs af fagligheder og  opgaver. På den måde løser roug design også større projekter.

Hvad har du brug for? Tag mig med på råd –  så hjælper jeg dig videre. Den første sparring og rådgivning er altid uden beregning.

 Hvordan vil du ha'
dit design?


3D modellering


Design til biler

Produktdesign