Denne websideopsætning, er fra 2009 da jeg ansatte René Gade (Alternativet og nu Lykkepartiet) som arbejdede som tekstforfatter for kommunikationspartiet.dk.
 
Desvære forstod René ikke hvem jeg var. Ydermere forsøgte tekstforfatteren at komme med et andet look til min webside med denne tekst. Dette er websiden som den er opsat fra tekstforfatters side en webside og tekst jeg aldrig har brugt officielt.
 
Roug designs hovedside kan forefindes på www.r-design.dk
 

Produktdesign

Som mennesker er vi vant til lynhurtigt at bestemme os for, hvorvidt vi føler os tiltrukket eller frastødt af det vi møder. Med sanserne giver vi besked til hjernen: Det kan jeg lide, det kan jeg ikke lide. Førstehåndsindtrykket er ofte visuelt.

roug design tilbyder løsninger inden for alle nicher af industrieldesign. Jeg henter inspiration fra det klassiske formsprog og sværger generelt til et dynamisk og harmonisk design. Men det skal også være funktionelt og fremtidssikret.

Eksempelvis designede jeg denne kuffert, der forhindrer utilsigtet overvægt via en vægtskala i håndtaget.
Det er design, man kan bruge til noget.

Klik her for fuld præsentation

Hvad har du brug for? Tag mig med på råd –  så hjælper jeg dig videre. Den første sparring og rådgivning er altid uden beregning.


Hvordan vil du ha'
dit design?


3D modellering


Design til biler

Produktdesign